YUVAMIZ

800m2 meyve ağaçları ile dolu bir bahçe içinde 2 katlı müstakil binamızda 3-6 yaş grubu çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek fiziksel bir ortam içinde çocuk gelişimi ve huzurlu güvenli dinamik özenli coşku ve sevgi dolu bir ortam içinde geleceğe bilinçli nesiller yetiştirmek için GÜLÜMSE YUVA 1994 yılından beri kaliteli hizmetini vermeye devam ediyor.
Sağlıklı bir toplumun temelini mutlu ve başarılı çocuklar oluşturur. GÜLÜMSE YUVA olarak amacımız siz anne ve babalara elimizden gelen desteği vermek ve kılavuzluk görevimizi en iyi şekilde yerine getirmektir.

Her zaman en iyisini hak eden çocuklarımızın tüm yaşantılarına imzasını atacak olan okul öncesi dönemde en doğru kararlar almanıza yardımcı olmak ve onlara güzel bir gelecek sunma gayretimizi paylaşma çabası içerisindeyiz.
Çocuklarımızın içinde yaşadıkları dünya gerçek eğitici ve eğitimdir. Anne ve babalar ve eğitimciler yol gösterici olumlu yönlendirici, iyi model olan kişiler. Çocuk ise eğitimin merkezidir.
2-6 yaş grubu çocuklara eğitim vermeyi amaçlayan GÜLÜMSE YUVA 'sında, öncelikle çocukların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek fiziksel bir ortam hazırlanmıştır.

Kuşkusuz hepimiz çocukları seviyoruz. Ancak çocukları sadece sevmenin yetmediğini, onları en iyi şekilde yetiştirmenin bilinçli bir uğraş gerektirdiğini de biliyoruz. Çocuk yetiştirmek keyifli ve heyecan verici olduğu kadar saygılı, incelikleri olan bir süreçtir.
Her biri kazanılacak bir değer olan çocuklarımıza karşı görevlerimize önem vermeliyiz. Amacımız ilk sosyalleşme sürecini yüklenen kulumuzda onları çağdaş yarınlara hazırlamaktır. Bizim en önemli malzememiz SEVGİMİZ 'dir. Biliyoruz ki, temelinde sevgi olan hiçbir eğitim başarısızlığa uğramaz.

Eğitim; sevgi, hoşgörü, fedakarlık ve profesyonel çalışıp amatör ruhlu kalarak verilmelidir. İlkemiz, her zaman değişmeyen eğitim ve öğretim kadromuz, gururumuz mezun ettiğimiz cuklarımızdır.