MİSYONUMUZ

Her zaman en iyisini hak eden çocuklarımızın tüm yaşantılarına imzasını atacak olan okul öncesi dönemde; çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek fiziksel bir ortam içerisinde, özgüvenini kazanmış, farkındalıkları olan, kendini ifade etme becerisine sahip, kendi ayakları üzerinde durabilen, sosyal ilişkilerinde başarılı, empati geliştirebilen nesiller yetiştirmeki misyonumuzdur.

KALİTA POLİTİKAMIZ

• Eğitim etkinliklerimizi M.E.B. genel ilke ve hedefleri doğrultusunda düzenlemek.
  • Anaokulumuzu çağın ötesine taşımak ve çağın gereklerine uygun düzeyde eğitim vermek.
  • Erken çocukluk dönemindne başlayarak, çocuğun içindeki özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerleri ortaya çıkarmak, kalıcır bir eğitim almalarını sağlamak.
  • Toplum, veli ve öğrencilerin memnuniyetini sağlamak.
  • Yenilikleri takip ederek, daima hizmet kalitesini artırmak.
  • yasa ve mevzuatlara ugun olarak anaokulu etkinliklerini yürütmek.
  • Kalite yönetim sistemi şartlarına uymak ve sistemimiz sürekli iyileştirmek,
  • Kalite politikamızdır.

VİZYONUMUZ

İlk sosyalleşme sürecini yüklenen anaokulumuzda çocuklarımızı çağdaş yarınlara hazırlamak, vizyonumuzdur.

BİZİM EN ÖNEMLİ MALZEMEMİZ SEVGİMİZDİR.
    BİLİYORUZ Kİ TEMELİNDE SEVGİ OLAN HİÇBİR EĞİTİM
    BAŞARISIZLIĞA UĞRAMAZ.